Amandinepoteter med fransk vri

Jeg spiser sjelden poteter, men når jeg først gjør det smaker det desto bedre. Å lage poteter på denne måten er veldig greit til grillmat, fondue og biff . En pakke amandine-poteter er ikke så stor, så en pakke holder til ca 4 personer ( kanskje med resten til lunsj dagen etter:)

Supergode amandine-poteter

Ingredienser:

1 pakke amandine-poteter

smør

olje

1 ts salt og litt kvernet pepper

fersk hvitløk

friske urter (basilikum, rosmarin, persille, gressløk – som alltid: bruk det du har)

Fremgangsmåte:

Kok potetene på vanlig måte, til de er ferdige. Hell av vannet og ha i 2 ss smør og en god dæsj olje. Så har du i hvitløk og urter (tilsammen en liten håndfull av opphakkete urter). La dette svisse slik at potetene får en fin gyllen farge. Så skrur du ned på varmen og kan med fordel la potetene stå på svak varme en stund så smaken får trekke godt inn i potetene. Ha i mer olje etter behov, slik at potetene koser seg i urteoljen.

Voila!

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.