Purre- drue- og valnøttsalat

Denne salaten tror jeg min mor har funnet på. Den er perfekt til grillmat, passer veldig bra på et lunsjbord og til spekemat.

Ingredienser:

1/2 eske steinfrie druer (gjerne blå så det blir litt farge i salaten)

1 mellomstor purre

1 håndfull valnøtter delt i to

2 dl rømme

1 ss majones

salt og pepper

Fremgangsmåte:

Kutt druene i to, skjær opp purren i skiver og del skivene igjen på midten. Bland sammen rømme og majones, og smak til med nok salt og pepper. Vend dressingen sammen med grønnsakene. Strø over valnøtter og la stå i kjøleskapet minimum 30 minutter, og vips har du en frisk og annerledes salat.

Nyt!

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.