Årets adventsdekorasjon

      Tall til å feste på lysene fra Lene Bjerre, kulelys som min mor har laget, litt grannbar og noen kongler jeg har plukket selv – og vips så er nedtellingen startet.

Vi elsker jul! Og tradisjonen tro pynter vi til advent med nytt og gammelt, noe fra naturen og masse levende lys. Mens peisilden knitrer hyggelig sprer den forventningsfulle før-julstemningen seg.

I år har jeg bestemt meg for å kjøpe minst mulig nytt fordi jeg allerede har fire store esker med advents-  og julepynt på loftet. Jeg har kjøpt litt Georg Jensen hvert år i sikkert ti år nå. De siste årene har jeg også kjøpt koselig pynt fra Lene Bjerre som også er nostalgisk og passe godt i mitt julehus.

Granbar plukket jeg med meg fra et juletreutsalg da jeg kjøpte julestjerne og fuglenek i dag, og konglene har jeg plukket for lenge siden.

Utebilder kommer senere, det er koselig å pynte litt i hagen også og så blir småfuglene glade for mat nå når snøen har kommet.

Tre svibler som vil springe ut og lukte deilig om en liten uke. Jeg plantet dem i en liten skål og dekket løkene med granbar.