Endelig ble det et snev av vår i Bergen. Fjorten grader og sol, selv om det blåste friskt i dag har jeg luket og ryddet opp. Det spiselige bedet er snudd opp ned så det er klart for planting. I den sorte krukken har jeg plantet ti løk som skal bli til flotte rosa tulipaner litt senere i sommer.

påskelilje og krokus

Ellers er det såpass kaldt enda at det går litt smått, men jeg ser at gule tulipaner kjemper seg tappert opp fra jordens mørke beskyttende grep. Påskeliljene er ikke helt utsprunget enda, men får viet par dager til med sol er det håp.

Jeg klør i fingrene etter å komme i gang!

 

 
IMG_7000

 

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.