Over vidden

Jeg tror ikke jeg har gått over vidden siden 80-tallet! I over tjue grader og strålende sol pakket Elisabeth og jeg

Ut på tur i strålende solskinn!

Ut på tur i strålende solskinn!

sekkene våre med niste og rikelig med drikke. Planen var å ta Ulriksbanen opp og gå fra Ulriken til Fløien. En plan vi ikke var alene om på Pinseaften! Det tok mer enn én og en halv time bare å komme seg opp.

Men det var virkelig verdt det! Vi gikk i shorts og t-skjorte hele veien og føn-vinden strøk oss om leggene. En flott naturopplevelse og fantastisk hyggelig selskap, vi pratet og koste oss. Merket ikke at vi var slitne før vi var kommet til Fjellveien. Da var det godt å synke sammen i bilen til Per-Fredrik og bli kjørt den siste kjedelige veien 😉

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.