Fantastiske dager på Fana GK

Sophie og Cathrine på hyggelig golfrunde

Sophie og Cathrine på hyggelig golfrunde

I pinsehelgen lå alt til rette for golf. Nydelig vær og fri! Sigurd og jeg hadde en super-hyggelig 9-hullsrunde på fredag. Sigurd er i storform og er snart under 10 i hcp. Han er også veldig tålmodig med sin mor og lærer meg stadig nye golf-triks som kan gjøre meg bedre.

På søndag gikk Sophie, Sigurd og jeg ut fra hull 1. Planen var å gå de første 9, men været og til tider stor golfspilling gjorde at vi måtte fortsette. Per-Fredrik hoppet på på hull 8. Både Sophie, Sigurd og jeg forbedret hcp på denne runden. Og ikke minst; vi hadde det veldig hyggelig. En perfekt fridag som ble avsluttet med at PF og jeg fikk med oss Eagles fra messen på festningen.

Share on Facebook
Share on Facebook

Tags:

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.