Utplanting – kjøkkenhage og blomster i krukker og bed

Jordbær, gressløk, mynte, basilikum og rosmarin

April har vært fantastisk i Bergen, og mai har begynt like bra. Alle frøene jeg sådde tidligere er nå kommet ut, noen er pottet om til større potter, mens andre er plantet i bedene. Min nye mini-kjøkkenhage, har bare 4 rader, men her står det nå reddikker, ruccola og grønne bønner. I en balje plantet jeg rødbeter. Alle sukkerertene som jeg først sådde inne er nå plantet langs gjerder og får litt hjelp til å komme i gang med klatringen. Hver eneste lille flekk av hagen min er benyttet. Hvis min hage-glede

Reddiker står ved siden av ruccola, sukkererter og bønner

fortsetter, tror jeg at jeg må ha en parsell i parsell-hagen neste år 🙂

Kjøkkenhagen min er laget på en liten plen. For å unngå ugress har jeg lagt aviser i bunn og fylt på rikelig med jord. Jeg tror jeg har vært den største jord-kunden til Europris i vår, jeg har kjørt i skytteltrafikk og sikkert kjøpt 20 sekker nå!

Det lille plantebordet jeg kjøpte i vinter i malte hvitt står nå ute, og er super-praktisk når jeg bytter jord og holder på. Det ser koselig ut også.

Powered by Cincopa WordPress pluginAnother great product from Cincopa Send Large Files. Also will help with your nocturnal panic attacks.

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.