Min aller første erteblomst- noensinne!

Jeg har mange utfordringer i hagen fordi jeg er en nybegynner. Men heldigvis er min mor gartner, og ellers så må jeg bare prøve og feile. Men to ting har jeg aldri fått til: erteblomster og basilikum. Jeg vet at basilikum er en av de vanskeligste urtene å dyrke ute, men likevel, jeg får jo til alle de andre!? Kanskje jeg må akseptere at basilikum trives best i kjøkkenvinduet mitt 🙂

MEN i år gikk jeg til erteblomster!! yej! Frøene ble sådd inne i vår, plantet ut da de vare 3-4 cm store i en krukke på et lunt sted. Nå er de bundet opp og gjett hva, den aller første blomsten er sprunget ut :

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.