Enkel salat med parmesan

enkel salat med cherry-tomater og ruccola
Denne salaten har jeg laget med ruccola fra egen hage og tomater fra vinduskarmen, men det går fint å kjøpe ingrediensene også. Jeg bruker den som tilbehør til all slags middag, grillmat osv.

Ruccola (mengden avhenger av hvor stor salat du skal lage)

1 beger cherrytomater

pinjekjerner (en liten håndfull, ristes i stekepanne med smør/olje, salt og pepper)

3 ss revet fersk parmesan

olje og balsamico

salt og pepper

Kutt ruccola og tomater i passelige biter, hell over edikk og olje, evt lag en balsamico-dressing, og husk salt og pepper. All salat skal ha litt krydder for å fremheve den gode smaken. Strø over parmesan. Bytt eventuelt ut parmesan med feta. Bruk så mye ost du vil 🙂

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.