Biff med grønnsaker på 1-2-3

biff med grønnsaker
For å unngå karbohydrater serverer jeg retten uten poteter eller ris, men hvis du ikke er så opptatt av det kan du selvsagt servere hva du vil til.

Til 2 personer:

600 g oksekjøtt (jeg bruker indrefilet, men ytrefilet eller mørbrad går også helt fint. Ikke kjøp ferdig strimlet kjøtt fordi dette er seigt, slintrete og inneholder mer fett)

2 løk i store biter

1 paprika også i røffe biter

1 boks minimais

1 fedd hvitløk

salt og pepper

provence-krydder eller ferske urter (bruk det du har i hus)

olje til å steke i

rømme – en klatt på hver tallerken

Fordi jeg ikke bruker poteter, kan jeg gjerne ha mer grønnsaker i : sukkererter, gulrøtter, blomkål i biter osv. Bruk det du har og liker best, husk å legge det i stekepannen eller wok’en i “riktig rekkefølge: gulrøtter skal steke lengre enn paprikaen osv. Skjær kjøttet i store biter og stek det som du liker det, gjerne rødt i midten, og legg kjøttet tilside. Så steker du grønnsakene så lenge at alt er mørt, men friskt. Bland kjøttet i til slutt, rør rundt 2-3 min og server. Voila!

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.