Kylling med mozarella og bacon

Kylling er sunt, men smaker lite. Prøv denne kyllingen som er fylt med mozarella og bacon.

Ingredienser:

1 kyllingfilet pr person

1/2 fersk mozarella pr filet

2 baconskiver

salt og pepper

3 dl fløte

1 terning hønsebuljong, eller kyllingfond

Fremgangsmåte:

Legg kyllingfileten i en brødpose og bank den stor og flat med en hammer eller baksiden av en tung kniv. Ta den ut av posen og ha på salt g pepper. Brett fileten i to, putt mozarella i skiver og stekt bacon inni. Surr med hyssing, eller stikk i noen tannpirkere for å holde kyllingen sammen når du steker den.

Stek i litt olje på begge sider så den får en fin gyllen farge. Hell over fløten og buljongen, legg lokk på og la koke i 5 minutter (til kyllingen er gjennomstekt).

Serveres med salat og kokte grønnsaker, eventuelt ris dersom du ikke er opptatt av å redusere karbohydratene. Jeg bruker en enkel grønn salat og kokt blomkål i stedet for ris.

bank kyllingen i en pose
Legg i mozarella og stekt bacon
grønn salat med pinjekjerner

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.