Ingredienser:
1 kyllingfilet pr person
1/2 fersk mozarella pr filet
2 baconskiver
salt og pepper
3 dl fløte
1 terning hønsebuljong, eller kyllingfond
Fremgangsmåte:
Legg kyllingfileten i en brødpose og bank den stor og flat med en hammer eller baksiden av en tung kniv. Ta den ut av posen og ha på salt g pepper. Brett fileten i to, putt mozarella i skiver og stekt bacon inni. Surr med hyssing, eller stikk i noen tannpirkere for å holde kyllingen sammen når du steker den.
Stek i litt olje på begge sider så den får en fin gyllen farge. Hell over fløten og buljongen, legg lokk på og la koke i 5 minutter (til kyllingen er gjennomstekt).
Serveres med salat og kokte grønnsaker, eventuelt ris dersom du ikke er opptatt av å redusere karbohydratene. Jeg bruker en enkel grønn salat og kokt blomkål i stedet for ris.

Leave a Reply