Grønn salat med pinjekjerner

En enkel grønn salat er et must som tilbehør til kjøtt, kylling, grillmat osv. Denne grunnoppskriften kan du også variere ved å ha i andre ingredienser  etter

grønn salat med pinjekjerner
ønske.

Ingredienser:

Ruccola

Babyspinat

Pinjekjerner naturell

balsamico

olje

salt pepper

Fremgangsmåte:

Bruk halvparten av hver salattype, du kan selvsagt bruke andre typer grønn salat. Jeg foretrekker å ikke ha i mer enn to typer! Juster mengde ut fra hvor mange som skal spise.

Stek pinjekjernene lysebrune i godt smør eller olje. Krydre med salt og pepper.Strø pinjekjernene over salaten. Ha over litt olje, litt balsamico og saltog pepper. Hvis du foretrekker det kan du heller bruke denne dressingen.

Strø gjerne over litt revet fersk parmesan. Enjoy!

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.