Lavkarbo-snacks

Serranoskinke, spekepølser, melon og nøtter
Jeg prøver å unngå snacks med masse karbohydrater som chips, peanøtter, nachos osv. Serranoskinke, parmaskinke, chorizo og andre pølser er kjempegodt til et glass vin eller i stedet for chips og sjokolade på lørdagskvelden. I de fleste dagligvarebutikkene har de godt utvalg av spekepølser og ulike typer skinker. Jeg kjøper de som ser mest fristende ut, bruk en eller flere typer melon, mango, epler, pærer, ananas eller druer og lag en fristende tallerken. Jeg liker å strø over valnøtter, og gjerne litt fersk parmesan i litt store biter (bruk ostehøvel). Chili fylt med ost, oliven osv er også kjempegodt til. Masse farger, gode smaker og fullt av vitaminer!

Bare fantasien setter grenser 😉

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.