Blomkålsuppe på 1-2-3

Av og til har man ikke tid til å lage suppe fra grunnen med skikkelig kraft. Barn og voksne skal trene, på møter, pendle, gå på FAU-møter osv osv. Noen ganger må man ty til kjappe middager, MEN det betyr ikke at de må smake dårlig eller være fulle av karbohydrater, og tomme kalorier!!

Blomkålsuppe med Toro som utgangspunkt!

Toro kremet blomkålsuppe er helt super, jeg har alltid noen poser  i hus, samt blomkålhoder. Følg oppskriften på posen, men bruk mer pepper og litt buljong (1 ts). Ha i ett blomkålhode i passende biter ( nok til 2-3 personer, eller bruk to suppeposer og mer blomkål!). La suppen koke til blomkålen er mør, men ikke ihjelkokt. I mellomtiden steker du bacon i terninger, jeg foretrekker bacon som er i et helt stykke, skjærer det i små biter og sprøsteker, men kan kan også bruke tynne baconskiver. Når suppen er ferdig kokt (10-12 minutter) har jeg i 2-3 ss rømme og eventuelt litt revet ost. Server i dype tallerkner og ha i bacon til slutt, det skal frese når du putter baconbitene i suppen 😉

Nydelig, enkelt, med eller uten hvitløksbrød!

Toro blomkålsuppe

Share on Facebook
Share on Facebook

About framholt

Jeg startet www.framholt.no for å kunne dele oppskrifter med familie og venner. Og selvfølgelig for å ha mine egne oppskrifter lett tilgjengelig selv.